De psychologie van overtuigen: ijs verkopen aan eskimo's - IFBD
De psychologie van overtuigen: ijs verkopen aan eskimo’s

De psychologie van overtuigen: ijs verkopen aan eskimo’s

  • U leert – door een snelcursus Breinkunde voor Overtuigers – hoe invloed en beïnvloeding werkt.
  • U leert waarom sommige mensen écht alles gedaan krijgen en vooral hoe u alles gedaan krijgt.
  • U krijgt tientallen superkrachtige technieken om onzichtbaar te overtuigen.

SOMMIGEN GELOOF JE … WAAROM? DAAROM!

Sommige mensen geloof je gewoon. Zij krijgen alles gedaan en komen met alles weg … Ze krijgen iedereen warm voor hun ideeën, ze krijgen weken tijd en budget los en krijgen zelden de wind van voor. Hun ‘gun-factor’ is zo sterk en toch vertel jij inhoudelijk net hetzelfde … Waar zit het verschil???

HET GEHEIM VAN OVERTUIGEN

Hoe gaat overtuigen in zijn werk? Wat geeft ons invloed en overtuigingskracht? Wat is de kracht van echte overtuigers? Hoe kan het dat sommige mensen meer voor elkaar krijgen dan anderen en dat niet altijd het beste plan wint … Overtuigen lijkt magie, maar niets is minder waar. Overtuigen gaat volgens wetmatigheden. Ontdek de psychologie en de wetenschap achter overtuigen: ontdek hoe invloed werkt, wat er in ons brein gebeurt en hoe cruciaal ontspanning is. Ontdek wat je kunt bereiken met je stem en leer de beste en meest effectieve methoden voor invloed en overtuigingskracht.

OVERTUIGEN ALS PROFESSIONAL

Wat geeft invloed en persoonlijke overtuigingskracht? Wat doet Obama precies en hoe kon Bernard Madoff zolang zoveel mensen overtuigen? Waarom wint niet altijd degene die gelijk heeft? Wat maakt de inhoud sterk?

METERS KENNIS GEBUNDELD

Pacelle ontdekte de wetmatigheden van overtuigen en komt ze graag onthullen in deze workshop met de belangrijkste en laatste wetenschappelijke inzichten, de mooiste voorbeelden en met verbluffend simpele technieken.

DE ECHTE PSYCHOLOGIE VAN HET OVERTUIGEN

Deze workshop behandelt de psychologie van overtuigen: hoe ons brein werkt als we overtuigd raken en wat nodig is om anderen te overtuigen, maar ook je persoonlijke stijl en wat je kunt doen om je persoonlijke overtuigingskracht te versterken. Bovendien gaat Pacelle in op de best practices en psychologische invloed. Verwacht geen conceptueel verhaal, maar een wetenschappelijk onderbouwd practicum. Een daglang werklabo waarbij jij leert hoe je mensen overtuigt. Niet morgen, maar nu!

Pacelle van Goethem – Trainer IFBD
Hoe gaat overtuigen in zijn werk? Wat geeft ons invloed en overtuigingskracht? Wat is de kracht van echte overtuigers? Wat maakte Obama uniek en hoe kon Madoff zoveel mensen bedotten? Hoe kan het dat sommige mensen meer voor elkaar krijgen dan anderen en dat niet altijd het beste plan wint…

Pacelle van Goethem – Trainer IFBD

Pacelle van Goethem is coach, onderzoeker en spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Zij is spraak-, taal-, en stempatholoog, specialiseerde zich verder bij “Psychologie en Massacommunicatie” en deed onderzoek aan de Radboud Universiteit en Het Medisch Academisch Centrum Groningen. Zij ontdekte de spectaculaire samenhang tussen ontspanning en overtuigen. Begin 2009 verscheen haar boek “IJs verkopen aan Eskimo’s. De psychologie van overtuigen.” Ook van haar hand is het luisterboek op CD: “De Psychologie van Overtuigen.” Inmiddels is in 2013 een integraal herziene editie uitgekomen van “IJs verkopen aan Eskimo’s”, met extra tips en inzichten en tal van nieuwe onderzoeksresultaten.

Pacelle verzorgt workshops, lezingen en seminars. Haar lezingen zijn interactief en geven iedereen direct bruikbare methoden. Naast onderzoek en lezingen begeleidt ze mensen uit het bedrijfsleven en politiek in persoonlijke overtuigingskracht.

Inclusief voor elke deelnemer!

WORD BIJZONDER EN ONVERGETELIJK!

Ijs verkopen aan eskimo’s – De Psychologie van Overtuigen “Leer van mij de snelste oefeningen, ontwikkeld uit de beste methoden, om je het geheim van overtuigen eigen te maken.”

Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek ‘De psychologie van overtuigen’ van uw trainer Pacelle van Goethem mee naar huis. 

Heel positief dat de cursus werd aangepast naar onze vragen!

Sofie, HR Officer

De dag is voorbij gevlogen, waarvoor dank! Het was super leerrijk.

Sarah, Project Manager

Super dat de docent aan elke deelnemer vraagt wat ze willen bespreken en er dan achteraf ook gevraagd wordt of ze hier een antwoord op hebben gekregen!

Mathias, Sales

Veel nieuwe inzichten meegekregen. Een echte aanrader!

Marc, Sales

Super … een echte aanrader.

Mark, Director Sales & Marketing

De dag is voorbij gevolgen. Dank je wel Pacelle, voor je enthousiasme en je kennis van zaken.

Anthony, Managing Director

Veel nieuwe inzichten meegekregen. Dank daarvoor. Super tof.

Anne, Chief Human Ressources Officer

Zeer heldere training, praktisch en toepasbaar. Enthousiaste docente met zeer concrete en nuttige tips.

Peter, Business Controller

Herkenbare problematiek met nuttige tips. Ga er veel van proberen toe te passen. Erg enthousiaste docente. Nuttig !!!

Guy, Zaakvoerder
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Corona-proof leren bij het IFBD

Klik hier en vind alle maatregelen die we hebben genomen om onze trainingen op een veilige manier te laten verlopen.

Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Communicatie, presentatie & impact To the point presenteren & rapporteren – ONLINE WORKSHOP To the point presenteren & rapporteren – ONLINE WORKSHOP Lees meer lees meer Writers academy Masterclass inkoop – de inkoper als business partner Masterclass inkoop – de inkoper als business partner Lees meer lees meer Writers academy De psychologie van het onderhandelen De psychologie van het onderhandelen Lees meer lees meer Writers academy Verbaal meesterschap Verbaal meesterschap Lees meer lees meer