Fleet Services - inkoop, management en inrichting: Toolboxtraining

Fleet Services - inkoop, management en inrichting: Toolboxtraining

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als fleetverantwoordelijke beheert u een niet onaanzienlijk budget. De totale kost van het wagenpark van een middelgrote organisatie wordt echter vaak onderschat. Dit gaat immers verder dan de intrinsieke waarde van de voertuigen, maar ook het verbruik, het onderhoud, het herstel, … ervan dient binnen dit budget mee worden genomen. Maar kent u de TCO (total cost of ownership) van uw fleet? Weet u hoe u deze kost terug beheersbaar kunt maken? Kent u de ECU (estimated cost of use) en de RCU (de real cost of use) van uw wagenpark? Hoe u drastische besparingen kunt doorvoeren? Hoe u als fleetverantwoordelijke waarde kunt creëren voor uw organisatie?

DOELGERICHT PROGRAMMA

De bedrijfswagen blijft tot nader order het populairste extralegale voordeel binnen onze Belgische ondernemingen. Als werkgever verhoogt u zo de koopkracht voor uw werknemer en voor u als werkgever blijft een bedrijfswagen goedkoper dan een verhoging van het brutomaandloon van uw werknemer. Maar deze workshop leert u hoe u de respectabele kost van een wagenpark beheersbaar maakt en beheersbaar houdt.

LEERMETHODIEK

Aan de hand van real life voorbeelden, herkenbare cases en direct bruikbare modellen leert u hoe u de kost van uw wagenpark onder controle krijgt en onder controle houdt. Deze training is een must voor iedere fleetmanager die de echte kost van zijn/haar wagenpark wenst te kennen.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Super interactief, veel toepasbare voorbeelden, veel kans om vragen te stellen. TOP!"
Eveline Gielen - Purchaser Business Site Services - Covestro

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier