Artificiële Intelligentie & ChatGPT in Finance

Artificiële Intelligentie & ChatGPT in Finance

  • Hoe kan AI en ChatGPT uw rol en opdracht als financieel professional makkelijker maken?
  • Welke kansen biedt AI nu reeds voor financiële processen?
  • Wat zijn de risico’s van AI voor uw financiële vak en hoe voorkomt u misbruik?  

VAN DATA NAAR BESLISSING: HOE KAN AI U HIERBIJ HELPEN?

In de snel veranderende wereld van Finance staan slimme beslissingen en efficiëntie centraal. Ontdek hoe Artificiële Intelligentie (AI) en ChatGPT de sleutel vormen tot het verbeteren van uw financiële processen en besluitvorming. Onze innovatieve masterclass biedt u de kans om de diepgaande mogelijkheden van AI en ChatGPT te verkennen, en om deze technologieën effectief in te zetten in uw dagelijkse rol en opdracht als financiële professional.

NIET LANGER TOEKOMSTMUZIEK, MAAR WERKELIJKHEID IN 2024

2023 was het jaar van ChatGPT en 2024 wordt het jaar van de echte toepassing ervan. En dat is niet zonder reden: met de juiste vraagstelling genereert u uitgebalanceerde financiële prognoses, vraagt u input voor financiële analyses en stelt u in mum van tijd tijdrovende rapportages op. Maar ChatGPT gaat verder dan dat; door gebruik te maken van plugins vat u tekstbestanden samen, ‘praat’ u met PDF-documenten en analyseert u complexe datasets. Toch heeft AI ook een keerzijde: fraudeurs, oplichters en andere criminelen in het cyberdomein maken óók gebruik van deze tool. 

KANSEN EN RISICO’S VAN AI IN FINANCE

Deze masterclass biedt u alle kennis en vaardigheden om ChatGPT en AI te gebruiken. U verkent de mogelijkheden die u nu reeds kan inzetten in uw dagelijkse rol en opdracht als financial, maar tevens krijgt u ook handvatten om misbruik te voorkomen

Wat gaat u leren?

  • Een introductie in AI en de impact ervan op het werk van financials.
  • Inzicht in Large Language Models (LLM’s) en specifiek in ChatGPT.
  • Herkenning van gevaren zoals fraude en cybercrime in relatie tot AI.
  • Effectief omgaan met AI-technologieën in de financiële context.
  • Identificeren van kansen die AI biedt voor financiële processen.
  • Verkenning van praktische AI-applicaties in de financiële sector en hierbuiten.

VOOR WIE WERD DEZE MASTERCLASS ONTWIKKELD?

Deze masterclass is geschikt voor elke financiële professional die efficiëntie willen vergroten en meer tijd willen besteden aan strategische taken en minder aan repetitieve, administratieve taken en opdrachten. Maar ook CFO’s, financieel managers en controllers die hun analytische vaardigheden willen versterken met AI zijn welkom op dit programma. Evenals Risk managers die AI willen inzetten om risico’s beter te identificeren en te beheersen. Tot slot zal deze workshop ook investeerders en analisten helpen die AI-tools willen gebruiken om betere voorspellingen te doen.

Er is geen voorkennis van AI is vereist. Wel een nieuwsgierige houding en interesse in het toepassen van AI in financiële vraagstukken …

 

Maarten de Borst & Sjoerd de Borst - Trainers IFBD
Door gebruik te maken van door AI aangedreven technologieën kunnen bedrijven nieuw inzicht krijgen in financiële data, operaties stroomlijnen en data driven beslissingen nemen. De voorspellende analysemogelijkheden van AI stellen bedrijven in staat om markttrends te anticiperen en groeikansen te identificeren. Bovendien helpt AI risico's effectiever beheren en diensten te personaliseren. En dit is pas het begin …

Maarten de Borst & Sjoerd de Borst - Trainers IFBD

Maarten de Borst  & Sjoerd de Borst zijn strategie consultants bij Numbers, een boutique advieskantoor gespecialiseerd in de praktische toepassingen van technologie in de financiële context. 

Maarten is auteur van het boek Bouwen aan Digitaal Vertrouwen (Noordhoff Business), is docent bij NBA Opleidingen en werkt als adviseur Cyber- & Financial crime bij de Dienst Regionale Recherche van de Politie Eenheid Amsterdam. Maarten heeft een achtergrond in de financiële sector, waar hij heeft gewerkt bij ING, ABN Amro en Moneyou.  

Sjoerd heeft een unieke ervaring in nieuwe technologieën, blockchain, artificiële intelligentie en crypto currency.  Startte zijn carrière als FX Broker bij Monex Europe en leerde zo de traditionele financiële markten kennen. Naast zijn rol als strategieconsultant bij Numbers, is hij eveneens de oprichter van Coconut Capital, een advieskantoor dat haar klanten begeleidt in digitale transformatie.  Sjoerd is auteur van het boek ‘Crypto voor intelligente beleggers’. 

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
TOP 10 IFBD-trainingen

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

 

Anderen bekeken ook
General management CSRD – Essentials CSRD – Essentials Lees meer lees meer Lean management Lean accounting Lean accounting Lees meer lees meer Artificiële Intelligentie & Business IT Black belt Excel Black belt Excel Lees meer lees meer Project management Identificatie & realisatie van waardegedreven AI-projecten Identificatie & realisatie van waardegedreven AI-projecten Lees meer lees meer