Masterclass BTW - IFBD
Masterclass BTW

Masterclass BTW

  • U leert hoe u – door kennis van zaken – boetes en herzieningen kunt vermijden.
  • U leert uw eigen – correcte – Btw redenering vorm te geven.
  • U leert de nieuwste wetgeving, rechtspraak, circulaires, parlementaire vragen en rulings binnen het Btw landschap.

VERMIJD FOUTEN EN CONFLICTEN MET DE BTW-ADMINISTRATIE

Als financieel verantwoordelijke heeft u kennis van alle elementaire principes van de btw.  U mag immers geen fouten maken, noch wilt u in conflict komen met de btw-administratie. De complexiteit van deze materie vraagt echter continue bijscholing. Niets is immers wat het lijkt en met kennis van zaken vermijdt u blunders die u én uw organisatie zuur kunnen opbreken.

GEEF VORM AAN UW BTW-REDENERING OP BASIS VAN CONCRETE DOSSIERS

Na deze training bent u in staat uw eigen – correcte – btw-redenering vorm te geven, conform de verwachtingen en eisen van de btw-administratie en integraal afgestemd op uw eigen specifieke situatie. De ervaring van onze docent is vooral gebaseerd op real life btw-controles, want in dit programma staat de échte praktijk centraal.

BTW-WETGEVING IS IN BEWEGING … MAAR WAT BETEKENT DIT VOOR U?

Deze unieke én hoogst originele benadering gaat grondig en diep in op de steeds evoluerende btw-materie. Wijzigingen hebben immers een grote impact op uw concrete opdracht in de boekhouding. Een gezonde kennis van de actuele btw-regelgeving is immers onmisbaar in uw dagelijkse opdracht. Maar de btw-reglementering verandert echter razendsnel. Daarom wordt deze sessie ook afgesloten met een overzicht van de nieuwste wetgeving, rechtspraak, beslissingen, circulaires, parlementaire vragen en rulings. Op deze manier bent u voorbereid op wat komen zal.

DEZE MASTERCLASS VERDIENT ZICH DRIE MAAL TERUG

  • U werkt sneller, juister en efficiënter en vermijdt zo duur en onnodig advies;
  • U ontsnapt aan btw-boetes of btw-herzieningen;
  • U creëert vertrouwen bij uw financiële en algemene directie.
Jurgen Opreel - Trainer IFBD
Deze Masterclass heeft een driedubbele return on investment. Ten eerste betaalt u door de juiste BTW-aangifte het correcte bedrag. Ten tweede vermijdt u kostbare tijd en (administratieve) boetes bij controles. Ten derde hoeft u niet – te pas en te onpas – uw (externe) expert raadplegen voor advies zodat u deze kost kunt vermijden.

Jurgen Opreel - Trainer IFBD

Jurgen Opreel is managing partner van De btw-lijn, een onafhankelijk btwadvieskantoor voor zowel de externe beroepsbeoefenaars als nationale en internationale bedrijven.

Hij is btw-adviseur sinds 1996. Jurgen is “Lector btw” aan de Katholieke Hogeschool Leuven, gastspreker aan o.m. de Fiscale Hogeschool Brussel, Provinciale Hogeschool Limburg, de Hogeschool West-Vlaanderen (HOWEST), de Katholieke Hogescholen van Zuid-West-Vlaanderen (KATHO) en Limburg (KHLim) en bij tal van beroepsorganisaties. Hij is tevens vaste medewerker voor de nieuwsbrief Fiscale Actualiteit, de Vandewinckele XIV (publicaties van Kluwer) en diverse vaktijdschriften.

Verder verzorgt Jurgen ook de “Btw-club” bij Fiscaal informatief en tal van btw-opleidingen en seminaries, zowel interne als externe. Behalve Belgische btw is Jurgen ook actief op internationaal vlak en adviseert hij ook in buitenlandse btw.

Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
TOP 10 IFBD-trainingen

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

 

Anderen bekeken ook
Financieel management voor financiële professionals Financial Data Analytics Financial Data Analytics Lees meer lees meer Financieel management voor financiële professionals Finance als business partner en trusted advisor Finance als business partner en trusted advisor Lees meer lees meer Financieel Management voor niet-financiële professionals THEMABROCHURE financieel management THEMABROCHURE financieel management Lees meer lees meer Juridische trainingen Masterclass Overnames – onderhandeling van uw deal: emoties versus cash Masterclass Overnames – onderhandeling van uw deal: emoties versus cash Lees meer lees meer