14 PDU

Project portfolio management

Project portfolio management

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Iedere onderneming is vandaag project gestuurd. Sommige projecten zijn louter operationeel en hebben een beperkte strategische waarde, andere projecten zijn bepalend voor de toekomst van uw onderneming. Feit is: meer en meer projecten worden geïnitieerd én simultaan uitgevoerd. Dit brengt echter het risico met zich mee dat projecten in de weg van operaties én van elkaar komen te liggen met alle gevolgen van dien: verlies aan efficiëntie, beperkte resources, half afgewerkte projecten, verkeerde selectie van projecten, … Vandaar de vraag: hoe kunt u het geheel aan – juiste – projecten samenstellen en aansturen? Deze training leert u hoe u – met een vogelperspectief – alle projecten binnen uw organisatie of departement onder controle houdt. Door een efficiënte implementatie van Project Portfolio Management, verhoogt u de output van uw resources & planning en slaagt u er in de juiste beslissingen te nemen aangaande nieuwe projecten en het verder zetten van bestaande. U leert een methodologie te gebruiken om projecten te evalueren, te selecteren en te prioriteren. U leert mensen en middelen (resources) optimaal in te zetten en de vooruitgang en kosten van individuele projecten aan te sturen doorheen het integrale portfolio.

LEERMETHODIEK

Doorheen de training worden diverse oefeningen en cases gegeven, die u helpen bij het opstellen van een efficiënt en doelgericht project portfolio management.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW.

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier