Leiding geven aan experten & kenniswerkers

Leiding geven aan experten & kenniswerkers

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als leidinggevende aan technische specialisten heeft u niet genoeg aan vakinhoudelijke kennis alleen. Er wordt van u inzicht verwacht in het denken en functioneren van uw team evenals gedegen managementvaardigheden. Communicatie, interactie en teamwork staan centraal.

Deze training leert u hoe u – rekening houdend met de specifieke uitdagingen van een technisch team – een inspirerend leider wordt. En makkelijk is dit niet, want uw (eigen-)wijze professionals vinden het niet steeds leuk dat u zich bemoeit met proces of inhoud. Zij vergeten vaak dat u verantwoordelijk bent voor de finale output van het team.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Een specialist geeft de goede antwoorden. Maar als manager stelt u de juiste vragen. Dit betekent dat u – bij het aansturen van (technische) professionals – niet als specialist mag denken. En dit is niet steeds even makkelijk. Daarom organiseert het IFBD deze unieke workshop waarbij u – als coach of leidinggevende van een technisch team – leert hoe u uw technische specialisten moet aansturen.

LEERMETHODIEK

Gedurende de ganse training komt u terecht in een fictieve onderneming met alleen maar eigenwijze professionals … Aan de hand van een sparring-acteur leert u hoe u kunt doordringen tot de ander, het probleem duidelijk stelt en dit ook aanpakt. In een veilige en beschermde omgeving kunt u uw eigen cases aanbrengen of werken met de cases aangebracht door docent en acteur.

EERDERE DEELNEMERS EVALUEERDEN ALS VOLGT:

"Zeer waardevolle opleiding met praktische toepassingspunten."
Peter Jacobs – Engineering Manager – Cofely Fabricom

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info