Het grote btw-blunderboek

Het grote btw-blunderboek

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Als financieel verantwoordelijke kunt u zich geen btw-blunders veroorloven. Zowel de financiële schade die uw organisatie hierbij loopt, als uw persoonlijke imago schade kunt u beter vermijden. Daarom organiseert het IFBD deze unieke werksessie: Het Grote Btw-Blunderboek.

DOELGERICHT PROGRAMMA

De trainer selecteerde voor u de meest gemaakte blunders, gekoppeld aan de nieuwste wetgeving. Bovendien wordt ook ruim aandacht gegeven aan hoe een btw-controle precies verloopt. Wat zijn uw rechten en wat zijn uw plichten, welke informatie moet u geven en welke informatie mag u geven, …

LEERMETHODIEK

Deze unieke én hoogst originele benadering gaat grondig en diep in op de steeds evoluerende btw-materie. Wijzigingen hebben immers een grote impact op uw concrete opdracht in de boekhouding. Een gezonde kennis van de btw-regelgeving is immers onmisbaar in uw dagelijkse opdracht. 

Een eerdere deelnemer evalueerde als volgt:

"Optimale beheersing van de materie, een pluim waard. Nog maar weinig zo’n interessante opleidingen gevolgd. Heb onmiddellijk theorie in praktijk kunnen omzetten!"
Lieve Van Den Broecke - Dienst Boekhouding - Groep Masureel Veredeling

Kostprijs

€ 750 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info