Effectief en doelgericht onderhandelen voor aankopers

Effectief en doelgericht onderhandelen voor aankopers

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Vandaag wordt van u – als inkoper – verwacht dat u waarde creëert: financiële waarde enerzijds, operationele waarde anderzijds. Als inkoper draagt u immers een gigantische financiële en operationele verantwoordelijkheid. Uw resultaat determineert het resultaat van uw organisatie. Een inkoopbesparing van 5 % betekent een zelfde winstverbetering als een omzet groei van 20% tot 30%. Vandaar dat IFBD dan ook deze unieke tweedaagse training voorstelt. Gedurende deze dag leert u hoe u uw onderhandelingen als inkoper strategisch én operationeel voert.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze training leert u:

  • Doelstellingen vastleggen van uw onderhandeling;
  • Structuur en opbouw bepalen van uw onderhandelingsproces;
  • Tactische invulling in overeenstemming met de structuur;
  • Invulling van de rollen;
  • Succesvol uitvoering van de onderhandelingen ifv. de doelstellingen.

LEERMETHODIEK

De trainer assisteert de teams tijdens de voorbereiding, geeft dadelijk feedback na elke onderhandelingsronde en bespreekt plenair de belangrijkste conclusies, tips en bevindingen. De voorbereidingstemplates worden actief toegepast tijdens deze ‘doe’ training. Gedurende het programma wordt ook met een digitale camera gewerkt. Hierdoor kan er direct terug gegrepen worden naar diverse gefilmde fragmenten en doorbraakmomenten teneinde diepgaande feedback te geven. De ervaring leert dat de beelden zelden vergeten worden en de kapstok vormen van de individuele leerpunten van elke deelnemer.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier