Managing people - werken met mensen

Managing people - werken met mensen

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

U worstelt met een deadline of moet net vandaag die cruciale beslissing nemen, bepalend voor uw bedrijf én uw carrière … Het laatste wat u dan wilt, is rekening houden met ‘lastige’ mensen. Als tijd plots geld wordt en uw management krachtdadige actie eist, verwacht u dat uw team meewerkt: snel en rationeel. U hebt geen nood aan misnoegde, klagende medewerkers. U hebt geen behoefte aan ongemotiveerde medewerkers die werk en verantwoordelijkheid voor zich uit schuiven. U verwacht dat uw mensen te allen tijde proactief zijn, ook al heeft de pasgeborene van uw project ingenieur de ganse nacht gehuild … De werkelijkheid is echter vaak anders! En als Manager moet u hiermee om kunnen gaan.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Voor u een stap kunt zetten naar het aansturen van mensen, moet u inzicht hebben in uw persoonlijke leiderschapsstijl. Dan pas kunt u groeien tot een volwaardig people manager. Daarom staat Patrick tijdens de eerste dag vooral stil bij wie u als leider bent en hoe u uw persoonlijke leiderschapstijl verder kunt optimaliseren. De tweede dag leert u hoe u individuele werknemers kunt aansturen en bijsturen. De ganse performance management cyclus komt aan bod. De nadruk ligt hier op hoe u het potentieel – aanwezig in ieder individu – op een maximale wijze uit uw mensen kunt distilleren. De derde dag staat stil bij uw rol als team manager. Immers, individuele werknemers functioneren binnen een team. Als leidinggevende is het uw opdracht om alle individuele werknemers te integreren binnen een sterk, gemotiveerd en resultaatgericht team. Makkelijk is dit niet, haalbaar echter wel. Hoe u dit doet, leert u gedurende de derde dag. Wij hebben bewust niet gekozen voor drie opeenvolgende dagen, zodat u het geleerde direct kan toepassen op de werkplek.

LEERMETHODIEK

Deze intensieve workshop vergroot uw zelfinzicht, oefent je essentiële vaardigheden en helpt je bij het uitbouwen van een gemotiveerd team. Zo leert u resultaatgericht te werken met mensen.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Heel inspirerende sessie & docent. Heel veel real-life voorbeelden, praktisch."
Koen Roaen - Sales & Operations Manager

"Zeker één van de betere gevolgde cursussen."
Benny Dusart - Project Manager & Industrial Engineering - Havells Sylvania Lighting Belgium

"De opleiding was bijzonder gestoffeerd. Waavoor dank, Patrick!"
Katrien Kindts - Human Resources Officer - ING Contact Center

"Zeer waardevolle cursus, aanrader!"
Michel Verbeken - Manager Traffic Operations - AREA NW

"Persoonlijk heb ik heel wat extra dimensie én extra inzichten én 'weten' opgedaan. We spreken er nog samen over en af en toe komen er anekdotes uit de lezing spontaan naar voren. Iedereen is er dus bewust mee bezig! Prachtige lesgever, boeiend, gestructureerd en eenvoud, daar heb ik veel respect voor. "
Rita Laura Schepkens - directeur - Verstegen Spices & sauces

"Bedankt voor de opleiding. Afgelopen 2 weken heb ik al veel gebruik gemaakt van de punten die we gezien hebben tijdens de opleiding. Mijn ogen waren opengegaan tijdens de opleiding maar ik heb ook de ogen doen opengaan van mijn leidinggevende, waardoor de mensen onder mij nu met veel minder stress het weekend ingaan. Dank hiervoor."
Deelnemer

"Zeer interactieve training. Perfect! Thanks!"
Peter Loos - IT Program Manager - Tenneco 

"Zeer interessante opleiding! Klaar en duidelijk aangebracht. Dank daarvoor."
Stefaan Devlaminck – Productieverantwoordelijke - Visix

 

Training erkend door FOD Volksgezondheid (Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu) voor het functiecomplement voor hoofdverpleegkundigen.

Kostprijs

€ 1.795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier