Voeren van moeilijke gesprekken

Voeren van moeilijke gesprekken

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Iedere leidinggevende huivert bij het voeren van een moeilijk gesprek. Of dit nu een ontslaggesprek, een negatief evaluatiegesprek, het verzuimgesprek, een project briefing is, … niemand houdt hiervan. Het resultaat is echter dat door het uitstellen of zelfs niet voeren van deze gesprekken, de problemen alleen maar uitvergroten en erger worden.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Daarom organiseert het IFBD deze unieke workshop ‘Voeren van Moeilijke Gesprekken’. Aan de hand van real life case – waarbij u samen met een acteur in een veilige omgeving kunt oefenen – leert u hoe u assertief zonder agressiviteit en helder zonder verwarring bedreigende en moeilijke gesprekken kunt voeren.

LEERMETHODIEK

Gedurende de middag moet u de moeilijke gesprekken voeren. Lastige en onproductieve werknemers, veeleisende managers, ontevreden aandeelhouders… Aan de hand van een sparringacteur leert u hoe u kunt doordringen tot de ander, het probleem duidelijk stelt en dit ook aanpakt. In een veilige en beschermde omgeving kunt u uw eigen cases aanbrengen of werken met de cases aangebracht door docent en acteur.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier