AI & ChatGPT in Talentacquisitie

AI & ChatGPT in Talentacquisitie

  • Leer hoe AI & ChatGPT uw job als recruiter structureel verandert.
  • Werk sneller, slimmer en beter – van intake met de business tot onboarding – dankzij AI.
  • Focus op wat echt belangrijk is: duurzaam talent.  

INNOVATIE IN TALENTACQUISITIE

In de dynamische wereld van talentacquisitie heeft kunstmatige intelligentie (AI) een uitzonderlijke impact op hoe organisaties toptalent identificeren, aantrekken en behouden. Zo brengt het gebruik van geavanceerde taalmodellen, zoals ChatGPT, vandaag reeds een revolutie teweeg in het selectie- en rekruteringsproces.  ChatGPT biedt niet alleen de mogelijkheid om efficiënter en effectiever te communiceren, sneller en beter te werken, maar ook om geavanceerde analyses uit te voeren op grote hoeveelheden tekstuele data, zoals cv’s, sollicitatiebrieven en online profielen.

DE GOUDEN REGELS VAN ETHIEK EN PRIVACY

Natuurlijk roept de integratie van AI in talentacquisitie ook vragen op met betrekking tot privacy, ethiek en menselijke bias. Het is essentieel dat organisaties transparantie handhaven en zorgvuldig nadenken over de ethische implicaties van het gebruik van AI in werving om een eerlijke en inclusieve wervingservaring te waarborgen.

FOCUS OP WAT ECHT BELANGRIJK IS

Door het verhogen van de efficiëntie, het verbeteren van de kandidaatervaring en het stimuleren van meer strategische betrokkenheid van recruiters, vormen deze technologieën een onontbeerlijke aanvulling op de gereedschapskist van moderne wervingsprofessionals.

AI & CHATGPT DOORHEEN HET GANSE REKRUTERINGSPROCES

In dit programma doorloopt onze expert trainer het ganse rekruteringsproces : van intake met de business of hiring manager, over het vormgeven van de jobdescription, het selecteren van communicatie kanalen, het schrijven van de advertentie, het screenen en selecteren van de kandidaten tot referentie checks, contractonderhandeling en onboarding.  Bij elke stap leert u hoe AI en ChatGPT u sneller, efficiënter en vaak zelfs beter laten werken.  Aan de hand van cases, oefeningen en praktijkvoorbeelden leert u bovendien hoe u het moet doen.  

WAAROM U DIT PROGRAMMA NIET MAG MISSEN

In een wereld waar technologie en talent elkaar ontmoeten, vormt de juiste combinatie van AI en ChatGPT een krachtige maar onmisbare bondgenoot voor recruiters. Het bewust omarmen van deze innovaties en het integreren ervan in elke fase van het wervingsproces opent de deur naar een nieuwe dimensie van efficiëntie en succesvol talentmanagement.

Arnaud Llamas Bravo – Trainer IFBD
AI en ChatGPT transformeren talentacquisitie: leer hoe slimme technologieën, machine efficiëntie en menselijke empathie het perfecte huwelijk vormen.

Arnaud Llamas Bravo – Trainer IFBD

Arnaud Llamos Bravo is onbetwistbaar een strategisch expert op het gebied van talentacquisitie. Met een onderscheidende achtergrond als recruiter en een solide basis in AI, begon Arnaud zijn loopbaan na het behalen van zijn Bachelor in Computer Science in de ICT-afdelingen van vooraanstaande bedrijven, waaronder Arinos en Sogeti.In 2007 maakte hij de overstap naar naar Clearsource als Sr. Recruitment Consultants. In 2012 startte hij zijn eigen bedrijf Taleevo, met als focus het aanbieden van een state of the art online recruiting applicatie.  De laatste jaren is hij vooral actief als Recruitment Consultant bij diverse organisaties zoals Stepstone, Experis, Elia, DXC Technologies, AGC, Egov Select, Kone, Proximus, … In 2023 koppelde hij zijn unieke kennis en ervaring als recruiter aan zijn technische ICT achtergrond in RecruitWithAI.be.  Hier ontwikkelde hij diverse AI-programma’s, onder meer voor recruiters.  

De buitengewone ervaring van Arnaud als recruiter, gekoppeld aan zijn technische kennis en achtergrond in ICT, maken hem de meest geschikte trainer voor dit programma. Zijn vermogen om strategisch in te spelen op zowel de menselijke als technologische aspecten van talentacquisitie positioneert hem als een onderscheidende leider in het veld.

Enorm boeiend. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan!

Margot, Talent acquisition expert
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
TOP 10 IFBD-trainingen

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

 

Anderen bekeken ook
Leiding geven aan mensen Voeren van moeilijke gesprekken Voeren van moeilijke gesprekken Lees meer lees meer Artificiële Intelligentie & Business IT ChatGPT – slim & creatief communiceren ChatGPT – slim & creatief communiceren Lees meer lees meer Writers academy Aanspreken? Gewoon doen! Aanspreken? Gewoon doen! Lees meer lees meer Aankoop & facility AI-gedreven Inkoop AI-gedreven Inkoop Lees meer lees meer