Verbaal meesterschap

Verbaal meesterschap

  • U leert hoe sprekerspijn, publiekspijn en luisterblindheid vermijdt.
  • Leer waarom u nooit het podium mag delen met iets dat meer licht geeft dan uzelf.
  • Gebruik priming, directieve commando’s, verbale manipulatie, emoties en hypnosetechnieken om uw verhaal te laten aanvaarden én onthouden.

LEER DE ECHTE KNEPEN VAN HET SPREKERSVAK

Vele uren gaan verloren aan oeverloos en kansloos praten. Want als we niet slapen, houden we ons vooral bezig met communicatie. En hoe simpel alles lijkt, toont de werkelijkheid vaak iets anders. De ander snapt er namelijk al gauw niks van. U legt het toch duidelijk uit? Het is een hele kunst om goed te communiceren, zonder verwijten, woede en ontploffingen. Goede communicatie vereist inzicht in jezelf en in de ander. Want hoe bereik je nu wat je wilt? De één krijgt met één zin meer voor elkaar dan de ander in een monoloog van een kwartier. Hoe komt het dat je bij de ene collega in slaap valt en bij de ander aan zijn lippen hangt? Remco Claassen leert je de kneepjes van het vak in deze workshop “Verbaal Meesterschap”.

SPREKEN MET IMPACT IS GOUD

‘Praten’ is uw beroep. Meer dan driekwart van uw werktijd besteedt u aan tweegesprekken, vergaderingen of presentaties. Daarin wilt u mensen overtuigen van uw standpunten, uzelf of uw organisatie verkopen of mensen gemotiveerd dingen laten doen. Met impact mensen aan het werk zetten is uw doelstelling, want mensen die verbaal sterk zijn, oogsten niet alleen respect, maar zijn ook effectiever in hun leven.

VERGROOT UW INVLOED

Waarom bereiken sommige mensen in één zin meer dan anderen in een monoloog van een kwartier? Hoe kan het zijn dat de één boeit en de ander dodelijk saai is? We noemen dit ‘verbaal meesterschap’: het vermogen om anderen te beïnvloeden met woorden. En dit ligt voor iedereen binnen handbereik.

SPREEK

In deze workshop ‘Spreek – Verbaal Meesterschap’ onthult Remco hoe iedereen van een middelmatige communicator kan uitgroeien tot een krachtige impactvolle overtuiger. U leert hoe u anderen beïnvloedt, hoe u dingen gedaan krijgt en hoe u overtuigt, manipuleert en indoctrineert. En dit alles met woorden …

Remco Claassen - Trainer IFBD
Wie geen rekening houdt met sprekerspijn is geneigd in korte tijd álles wat hij weet over een onderwerp te vertellen. Dit resulteert in ‘publiekspijn’. Sprekerspijn bestrijd je door rekening te houden met het absorptievermogen van de mens. Deze workshop leert je hoe je als spreker meer impact maakt. Jij als persoon, en niet als sheetlezer naast een lichtbak.

Remco Claassen - Trainer IFBD

Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de verdere ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap, impact en effectiviteit. Na een start als ingenieur in de ICT-branche, kwam hij via sales en personal development als ‘bij toeval’ terecht in trainersland. Zijn unieke manier van lesgeven bracht zijn loopbaan in een stroomversnelling.

Onder meer zijn duo-presentaties met internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini hebben Remco op de kaart gezet. Inmiddels is hij uitgegroeid tot één van de meest gevraagde sprekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Hij is auteur van de bestsellers ‘IK’ en ‘WIJ’ en ‘Verbaal Meesterschap’. Remco is een humorvolle, ietwat botte kenniskliko. Als performer is hij het best te beschrijven als een kruising tussen Dr. Stephen R. Covey en cabaretier Hans Teeuwen.

Inclusief voor elke deelnemer!

Vele uren gaan verloren aan oeverloos en kansloos gezever. Als we niet slapen, houden we ons vooral bezig met communicatie. En dat luistert allemaal erg nauw. De ander snapt er namelijk al gauw niks van. U legt het toch duidelijk uit? Het is een hele kunst om goed te communiceren, zonder verwijten, woede en ontploffingen. Goede communicatie vereist inzicht in uzelf en in de ander. Want hoe bereikt u nu wat u wilt? De een krijgt met een zin meer voor elkaar dan de ander in een monoloog van een kwartier. Hoe komt het dat je bij de ene collega in slaap valt en bij de ander aan zijn lippen hangt? Remco Claassen leert u de kneepjes van het vak ‘Verbaal Meesterschap’.

‘Remco Claassen is een selfmade goeroe die iedere zaal plat krijgt.’ Management Team

Als humorvolle, ietwat botte kenniskliko is Remco Claassen een rebelse spreker die al jaren volle zalen trekt. Hij richt zich op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en verbaal meesterschap en is auteur van de bestsellers IK en WIJ.

· Remco Claassen is al jaren de best beoordeelde managementtrainer van de Benelux.
· Goed onderbouwd, concreet inzicht in de do’s en don’ts van spreken in het openbaar.

Naast de waardevolle documentatiebundel, krijgt u bij deelname aan deze training het boek ‘Verbaal Meesterschap’ van uw trainer Remco Claassen mee naar huis. 

Super cursus! Weer een kanjer van 't IFBD, fantastisch!

Annelies, Head of Business Operations

Deze dag geeft heel veel zin om meer te leren en de uitzichten en theorie in de praktijk te brengen. Door de oefeningen is de mogelijke drempel verlaagd en de goesting nog toegenomen!

Anne-Catherine, HR Director

Ontluikend, verrassend, zin om aan de slag te gaan!

Tom, Section Manager

Zeer inspirerend!

Nathalie, Business Development Manager

Remco heeft voor mij de toekomst van mezelf tot een hoger niveau verheven.

Yannick, Multinational accountmanager

Fantastische dag.

Raf, COO

SUPER

Sophie, CEO

Fenomenaal! Aanrader!

Veerle, Financieel Directeur

Geen enkel moment saai!

Jan, Manager

Energievolle training met veel goede en bruikbare praktische tips.

Anoek, Event Manager

Boeiende en interessante spreker.

Willem, Preventie Adviseur
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
TOP 10 IFBD-trainingen

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

 

Anderen bekeken ook
Leiding geven aan mensen Hoe vang ik een rat … Hoe vang ik een rat … Lees meer lees meer Leiding geven aan mensen Stem & lichaamstaal als fundament voor authentiek leiderschap Stem & lichaamstaal als fundament voor authentiek leiderschap Lees meer lees meer Communicatie, presentatie & impact The customer journey The customer journey Lees meer lees meer Writers academy Aanspreken? Gewoon doen! Aanspreken? Gewoon doen! Lees meer lees meer