Afspraak is Afspraak - discipline op de werkvloer

Afspraak is Afspraak - discipline op de werkvloer

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

“Ik reik handvaten aan om het denken om te zetten in doen op een manier die bij jouw organisatie past. Dit is vaak verwarrend eenvoudig. Wanneer je de voordelen voor jezelf herkent, ontstaat de drang om niet alleen anders te denken, maar ook anders te doen. Ik zie het als de ontbrekende schakel tussen lullen en poetsen. En dat is precies het verschil tussen een gemiddeld leven en een fantastisch leven. Want vergis je niet: dat ligt echt voor het grijpen.”

Jan van Setten 

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

AFSPRAAK IS AFSPRAAK, OF NIET?

Je hebt je best gedaan. Na een allerlaatste ‘is alles duidelijk’ ben je overtuigd dat alles ook duidelijk is. Meer zelfs, glashelder. De doelstellingen zijn evident. De resultaten haalbaar. De taken verdeeld. De timing in onderling overleg vastgelegd. En dan loopt het mis. De afspraak die je met je medewerker(s) hebt gemaakt wordt niet nagekomen.

EXCUSES, SMOEZEN, VOORWENDSELS, UITVLUCHTEN EN 1.000 MAAL SORRY

En dan vraag je waarom … Het veelvoud van smoezen en de creativiteit van je werknemers blijft je verbazen. ‘Druk, druk, druk’, ‘die grote klant heeft mij opgeëist’, ‘ik wou er net aan beginnen’, ‘ik kreeg niet alle details van Carl’, ‘het was toch complexer dan ik dacht’ … Ongetwijfeld, denk je bij jezelf, wachtend op het excuus van de open brug of de lekke band …

MAAR WAAROM DOEN ZE NIET WAT JE ZEGT?

Maar waarom komen medewerkers of managers hun afspraken niet na? Waarom zijn woorden zoveel makkelijker dan daden? Waarom besteden sommigen meer tijd aan hun smoes dan aan hun opdracht? En hoe pak je dit aan? Met nog meer regeltjes? Sancties? Repressief?

Heel vaak zijn het net die mensen die u positief wilt beïnvloeden en laten doen wat je vraagt, perfect in staat ook die nieuwe regeltjes te omzeilen. Nieuwe regels zorgen alleen voor nieuwe smoezen. Nieuwe sancties voor nieuwe excuses.

HOE KRIJG JE DISCIPLINE TUSSEN DE OREN: HOE KRIJG JE ZE ZOVER?

Op een verwarrend eenvoudige manier leer je van Jan van Setten hoe je discipline op de werkvloer krijgt en mensen niet langer praten maar werken. U leert niet alleen waarom mensen afspraken vergeten, negeren of ontwijken. Maar vooral hoe u hen diezelfde afspraken leert nakomen. Foutloos en stipt. Want afspraak is afspraak.   

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Schitterende training!"
Didier Debeer - Field Service Manager - Atos Worldline

"Het was superverrijkend en confronterend. De beste opleiding die ik tot hiertoe gevolgd heb!!"
Kathleen Van Caelenberg - HR Adivsor - AG Insurance

"Op een luchtige manier ging hij toch naar de punten die hij wilde behandelen. Dit via de perfecte interactie met de groep."
Koen De Mets - Plant Manager - Versele Laga

"Zeer goed toepasbaar en aangenaam gebracht!"
Ludo Van Eynde - Maintenance & engineering manager - Lawter BVBA

"Opleiding die 'goesting' geeft."
Lydia Crokaert - Maatschappelijk assistent - Stad Aalst

"Top. Goed uitgelegd, een aanrader voor alle leidinggevenden!"
Werner Van Hoeck - Verantwoordelijke naverkoop site Zuid - Metropool

"Goede opleiding die inderdaad kan bijdragen tot beter leiding geven."
Kris Van Gijzeghem - Afdelingshoofd grondgebiedzaken - Gemeentebestuur Merchtem

"Geen opmerkingen. Fantastisch seminar."
Benjamin Micholt - Manager - Dental Clinic Micholt

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier