De psychologie van overtuigen: ijs verkopen aan eskimo’s

De psychologie van overtuigen: ijs verkopen aan eskimo’s

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

"Iedereen kan overtuigen..."
Pacelle van Goethem

 

Drs Pacelle van Goethem is veelgevraagd coach en spreker op het gebied van stem, invloed en overtuigen.

Zij is spraak- taal- en stempatholoog, specialiseerde zich verder in Psychologie en Massacommunicatie. Pacelle deed onderzoek naar stem, invloed en overtuigen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en het Medisch Academisch Centrum Groningen.

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

HET GEHEIM VAN OVERTUIGEN

Hoe gaat overtuigen in zijn werk? Wat geeft ons invloed en overtuigingskracht? Wat is de kracht van echte overtuigers? Wat maakte Obama uniek en hoe kon Madoff zoveel mensen bedotten? Hoe kan het dat sommige mensen meer voor elkaar krijgen dan anderen en dat niet altijd het beste plan wint…
Overtuigen lijkt magie, maar niets is minder waar. Overtuigen gaat volgens wetmatigheden. Ontdek de psychologie en de wetenschap achter overtuigen: ontdek hoe invloed werkt, wat er in ons brein gebeurt en hoe cruciaal ontspanning is. Ontdek wat je kunt bereiken met je stem en leer de beste en meest effectieve methoden voor invloed en overtuigingskracht.

OVERTUIGEN ALS PROFESSIONAL

Wat geeft invloed en persoonlijke overtuigingskracht? Wat deed Obama precies en hoe kon Bernard Madoff zolang zoveel mensen overtuigen? Waarom wint niet altijd degene die het recht aan zijn of haar kant heeft? Wat maakt een pleidooi sterk?

Meters kennis gebundeld Pacelle ontdekte de wetmatigheden van overtuigen en komt ze graag onthullen in deze workshop met de belangrijkste en laatste wetenschappelijke inzichten, met de mooiste voorbeelden en met verbluffend simpele technieken.

Deze workshop behandelt de psychologie van overtuigen; hoe ons brein werkt als we overtuigd raken en wat nodig is om anderen te overtuigen, maar ook je persoonlijke stijl en wat je kunt doen om je persoonlijke overtuigingskracht te versterken. Bovendien gaat Pacelle in op de best practices en psychologische invloed. 

UW TOP TRAINER

Pacelle van Goethem is een Nederlandse schrijver en veelgevraagd coach en spreker op het gebied van overtuigen, stem en invloed. Zij is van origine Spraaktaal en stempatholoog en specialiseerde zich verder bij Psychologie en Massacommunicatie. Zij deed mee aan onderzoek aan de Radboud Universiteit Nijmegen en Het Medisch Academisch Centrum Groningen en ontdekte de spectaculaire samenhang tussen overtuigen en ontspanning.

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Goed gebrachte en interessante dag!"

"Zeer goed gebracht, geen verveling"
Xavier Haegeman - Muller Martini

"Dank voor het aanreiken van zo veel bruikbare tips! Super!"
Yvo De Samblancx - HR Processes & Technology - Fluxys Belgium

"Prachtig, leerrijk, geslaagd!"
Jean-Pierre Steegen - Procurement - Heraeus

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier