Verbaal meesterschap

Verbaal meesterschap

GRATIS BOEK VOOR ELKE DEELNEMER

“Wie geen rekening houdt met sprekerspijn is geneigd in korte tijd álles wat hij weet over een onderwerp te vertellen. Dit resulteert in ‘publiekspijn’: zelfs luisteraars die in de materie zijn ingevoerd haken af bij de zoveelste sheet met feiten en weetjes, terwijl leken na een overdosis informatie het gevoel krijgen een domoor te zijn. Sprekerspijn bestrijd je door rekening te houden met het absorptievermogen van de mens.  Deze workshop gaat je leren hoe je als spreker meer impact maakt. Jij als persoon, en niet als sheetlezer naast een lichtbak."

Remco Claassen 

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

SPREKEN MET IMPACT IS GOUD

‘Praten’ is uw beroep. Meer dan driekwart van uw werktijd, besteedt u aan tweegesprekken, vergaderingen of presentaties. U wilt daarin mensen overtuigen van uw standpunten, uzelf of uw organisatie verkopen of mensen gemotiveerd dingen laten doen. Met impact mensen aan het werk zetten. Maar mensen die verbaal sterk zijn, oogsten niet alleen respect maar zijn ook effectiever in hun leven.

VERGROOT UW INVLOED

Waarom bereiken sommige mensen in één zin meer dan anderen in een monoloog van een kwartier? Hoe kan het zijn dat de één boeit en de ander dodelijk saai is? We noemen dit ‘verbaal meesterschap’: het vermogen om anderen te beïnvloeden met woorden. En dit ligt voor iedereen binnen handbereik.

SPREEK

In deze workshop ‘Spreek – Verbaal Meesterschap’ onthult Remco hoe iedereen van een middelmatige communicator kan uitgroeien tot een krachtige impactvolle overtuiger. U leert hoe u anderen beïnvloedt. Hoe u dingen gedaan krijgt. Hoe u overtuigt, manipuleert en indoctrineert. En dit alles met woorden… 

REMCO CLAASSEN ... NIET ZO MAAR EEN TRAINER

Remco is de verpersoonlijking van zijn eigen workshop. Hij wordt door velen gezien als de beste en meest effectieve managementtrainer van de Benelux. Zijn trainersstijl is energiek, ontwapenend en tegelijk confronterend, bot en speels maar bovenal interactief. Hij weet serieuze en wetenschappelijk onderbouwde theorieën op een verfrissende en humorvolle manier te brengen. Zijn unieke stijl van trainen houdt u op het puntje van uw stoel. De ganse dag … Gegarandeerd!

Eerdere deelnemers evalueerden als volgt:

"Super opleiding!"
Els Verboven - Coördinator GZA Kinderopvang - GZA Kinderopvang

"Boeiende spreker: heeft ervaring. Opleiding mag gerust langer duren ook, al is de tijd nu reeds goed besteed en verdeeld." 
Kris Dobbelaere - Sopra Banking Software

"Prima training. Kennis wordt op een wervelende, dynamische manier overgebracht. Ongelooflijk origineel. Bravo! Het heeft me meegenomen van het begin tot het einde. Daadwerkelijk krachtig seminarie met dito spreker. Ongelooflijk goed!."
Carmen De Neve - Legal Entity Controller Belgium - Oostkamp - Automotive EMEA

"Begeesterd van minuut 1 tot minuut 480. Ik wil dit ook doen!"
Hans Jurgen Verselder - Faurecia Industrie

"Super. Zeer bruikbaar en meteen toepasbaar!"
Geert Bertels – Afdelingshoofd Bevrachting – De Grave - Antverpia

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier