Visual storytelling in business

Visual storytelling in business

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

JA KRIJGEN

Je wilt een plan voorstellen, resultaten delen, aanzetten tot actie, een idee pitchen ... Je opent je computer en begint snel aan een presentatie … want PowerPoint is je beste vriend. Maar is dat wel zo? Is PowerPoint je enige manier om je verhaal te verpakken? En vooral … is Powerpoint de beste manier om je boodschap verkocht te krijgen en een ‘ja’ van je toehoorders te krijgen?

MAAK HET NIET MOEILIJK

Het is niet evident om aandacht te trekken en laat staan te houden. Hoe belangrijk jouw boodschap ook is, je management, klanten of collega’s zitten niet te wachten op alweer een slideshow vol bulletpoints. Zij hebben geen zin om de code van jouw presentatie te moeten breken of zelf op zoek te moeten gaan naar de essentie of het verborgen waarom van je verhaal.

MAAK HET NET GEMAKKELIJK

In deze workshop leren wij je om van je boodschap een meeslepend verhaal te maken. Bovendien kijken we naar de beste vormen om dit bij jouw publiek te brengen. Als je verhaal helder is, kies je misschien voor PowerPoint of misschien voor één van de andere visuele vormen, die we samen gaan verkennen. We leven vandaag in een beeldcultuur. En beelden zorgen voor aandacht, structuur en interactie. Met jouw goedgekozen beelden kan je publiek je boodschap gemakkelijk bevatten, onthouden en navertellen.

Kostprijs

€ 1.295 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier