Alcohol & drugs op de werkvloer

Alcohol & drugs op de werkvloer

Datum & locatie van geplande sessie(s)

Programma

Hoewel weinig bedrijven dit graag toegeven, wordt op de werkvloer soms – meer dan lief is – gedronken of gerookt. Terwijl vroeger de tolerantie net iets hoger lag (zolang de operaties niet in gevaar kwamen, werd een drankluchtje getolereerd) groeien meer en meer bedrijven vandaag naar een nultolerantie qua alcohol en zeker qua drugs. Maar hoe bouwt u een preventief beleid op? Hoe pakt u dit aan op de werkvloer? En wat bij problemen? Kunnen mensen ontslagen worden? En wanneer wel? Aan de hand van praktische tips en tientallen praktijkvoorbeelden leert u hoe u binnen uw bedrijf een preventief drugs- en alcoholbeleid opstelt.

DOELGERICHT PROGRAMMA

Deze training is speciaal ontwikkeld voor de hr-manager of bedrijfsleider die een verantwoord preventief drugs- en alcoholbeleid wenst door te voeren op de werkvloer.

LEERMETHODIEK

Mix van theorie, concepten, juridische & arbeidsrechtelijke informatie, discussie, oefeningen en uitgewerkte casestudies.

Kostprijs

€ 795 excl. BTW

(Heeft u recht op subsidies?)

Indien u met meerdere collega's deelneemt aan dit programma ontvangt u extra korting. Los van de eventuele subsidiëring van de Vlaamse Overheid geeft het IFBD per extra deelnemend collega 5% extra korting op het totaalbedrag met een maximale korting van 20% (= 5 deelnemers of meer).

Contacteer ons via email of bel ons op 050 38 30 30

Contacteer ons voor meer info

IFBD
Onze website maakt gebruik van cookies. Het IFBD en uw privacy?
Klik hier