Lean & agile hr-administratie - IFBD
Lean & agile hr-administratie

Lean & agile hr-administratie

  • U leert hoe u uw HR administratie efficiënt, output gedreven en wendbaar maakt.
  • U verhoogt uw interne dienstverlening naar de business.
  • U stelt uw HR processen in vraag en stuurt bij waar mogelijk én waar wenselijk.

HR-ADMINISTRATIE: MEER DAN OVERHEAD ALLEEN

Bedrijven focussen meer dan ooit op hun kernactiviteiten. Ook uw organisatie investeert liefst in projecten of processen die een directe bijdrage aan de ondernemingsstrategie leveren. Deze primaire processen zijn dan ook meestal tot in de puntjes georganiseerd en vaak naar de externe klant gericht. Maar de overhead of ondersteunende diensten krijgen minder aandacht en uiteraard steeds minder budget. Want hoewel zij indirect bepalend zijn voor het succes en de continuïteit van een organisatie, dragen zij niet direct bij tot het creëren van (financiële) waarde.

MAAR UW JOB WORDT STEEDS COMPLEXER

En toch moeten deze ondersteunende afdelingen, zoals bijvoorbeeld de personeelsdienst en de HR-administratie, steeds meer vragen beantwoorden en complexere problemen oplossen. En hiervoor krijgt u geen extra mankracht of extra tools aangeboden. Toch verwacht uw (interne) klant eenzelfde kwaliteit, service en flexibiliteit.

LEAN & AGILE IN HR

Het IFBD geeft u met deze opleiding een antwoord op de vraag hoe u de principes van Lean & Agility – ontworpen voor een productieomgeving – moet vertalen naar – en toepassen in de administratieve processen, die betrekking hebben op uw medewerkers. Op deze manier stoomt u uw afdeling klaar voor de uitdagingen van morgen. U leert hoe u uw HR-administratie efficiënter en effectiever organiseert, zodat deze maximale waarde kan creëren voor de business en hierbij een bewijs van kostencontrole kan voorleggen.

EEN DAG VOL LAAGHANGEND FRUIT

In deze workshop stellen wij de zin van HR-administratie niet in vraag. Integendeel, wij leren u hoe u uw dienstverlening naar uw interne klant drastisch kunt verbeteren door uw processen in vraag te stellen en een lean toolbox te gebruiken waarmee u zelf aan de slag kunt. Deze training zit vol laaghangend fruit en garandeert u dat u morgen beter werkt.

Dirk Deconninck - Trainer IFBD
Het is jouw taak als HR professional om je dienstverlening naar de (interne) klant te optimaliseren. Lean & Agile technieken zijn hiertoe onmisbaar!

Dirk Deconninck - Trainer IFBD

Dirk Deconninck is een ervaren HR-professional die intussen al meer dan 20 jaar in diverse operationele, adviserende en strategische rollen het HR-beleid van KMO’s en multinationals vormgeeft. Dirk startte zijn carrière als Quality Manager bij de ASAP HR-Group en als Office Manager bij Acerta. In 2003 werd hij HR-Officer bij Omega Pharma. Drie jaar later verplaatste zijn werkterrein zich naar Arseus, waar hij als HR-Director én lid van het Executive Commitee de corporate HR-strategie invulde. In 2010 werd hij Group HR-Operations Manager van de La Lorraine Bakery Group, integraal verantwoordelijk voor het HR-Process Management. Bovendien is hij Payroll Leader Shared Services HR voor alle vestigingen van de organisatie. Hiernaast is Dirk een gedreven en enthousiaste trainer en verzorgt hij al vele jaren workshops rond HRM, change management, payroll & HRfinance.

Interessante opleiding om ons team de juiste handvaten te geven en werkprocessen te verbeteren. Aangename spreker die zeker niet verveelt, waardoor je de tijd uit het oog verliest en de dag snel vooruit gaat!

Leen, HR & Payroll Officer

De opleiding op zich is zeer efficiënt. Je merkt dat Dirk uit ervaring vertelt; hij geeft ook de indruk een goeie manager te zijn.

Lise, HR Project & Process Manager

Zeer inspirerende training gegeven door een begeesterde trainer!

Conny, Payroll & HR Admin

Interessante lesgever, boeiende verteller met voorbeelden uit de praktijk. Interessante documentatie!

Ann, HR & Payroll Officer
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Corona-proof leren bij het IFBD

Klik hier en vind alle maatregelen die we hebben genomen om onze trainingen op een veilige manier te laten verlopen.

Managen met tegenwind

Positief en veerkrachtig leiderschap is – zeker nu alles wat moeilijker gaat – uw enige manier om te slagen. Het IFBD helpt u graag bij het uitstippelen van uw (nieuwe) weg. In deze brochure “Managen met tegenwind” vindt u +/- 40 gedegen programma’s die u, uw team en uw organisatie future proof maken. Vandaag worden andere dingen van u verwacht en ook u verwacht vandaag andere dingen.

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Strategie & innovatie Duurzame en flexibele ploegenarbeid Duurzame en flexibele ploegenarbeid Lees meer lees meer Human Resources & Arbeidsrecht 49+1 te vermijden arbeidsrechtelijke valkuilen voor de Operationele Manager 49+1 te vermijden arbeidsrechtelijke valkuilen voor de Operationele Manager Lees meer lees meer Strategie & innovatie De fluïde organisatie De fluïde organisatie Lees meer lees meer Writers academy Help! … Mijn kandidaat liegt Help! … Mijn kandidaat liegt Lees meer lees meer