HR business partner met impact - IFBD
HR business partner met impact

HR business partner met impact

  • U wordt een regisserende, proactieve en authentieke HR Business Partner.
  • U leert hoe u betrokkenheid bij zowel lijnmanagement als directie creëert.
  • U leert niet alleen de zelfde taal maar ook dezelfde instrumenten van uw business te gebruiken.

WAT WILLEN MANAGERS VAN HR …

De HR-functie is de laatste jaren drastisch veranderd en wordt anno 2019 opgesplitst in de HR-service provider enerzijds en de HR-business partner anderzijds. De functie van HR-service provider – met als taak het leveren van excellente diensten tegen een acceptabele kost – kan zowel door de interne HR afdeling als door externe partij(en) worden ingevuld. De HR-business partner daarentegen heeft een strategische focus, maar richt zich ook op demand-management en moet altijd deel blijven uitmaken van de organisatie. Want als HR business partner ben je de adviseur, de strateeg én de change manager. Niet alleen voor jouw afdeling maar voor de ganse organisatie.

SPREEK ALS HR DE TAAL VAN DE BUSINESS

Door de strategie van de organisatie, de strategie van HR en de ontwikkeling van mensen op één lijn te brengen, ontstaat een betrokkenheid bij het management en de medewerkers die tot een duurzame high performance organisatie leidt. Hiervoor moet de HRM niet alleen dezelfde taal spreken als de Business, maar ook dezelfde strategische instrumenten gebruiken.

HR BUSINESS ACADEMY: ZONDER MEER UNIEK IN BELGIE

Deze workshop is zonder meer een uniek learning, developing & experiencing gebeuren. Uniek, omdat weinig programma’s de ambitie hebben om je echt mee te nemen, zowel doorheen je persoonlijke uitdagingen binnen je afdeling, als binnen je integrale organisatie. Uniek, omdat je leert om met jouw talent en jouw visie het verschil te maken. Uniek, omdat je leert te denken als een strateeg. Uniek, omdat je leert jouw organisatie high performing te maken en ook te houden. Uniek, omdat de kennistransfer van het geleerde naar de praktijk centraal staat en je actief aan het werk gaat met de casuïstiek. Uniek, omdat je werkt op echte cases, reële simulaties en echte cijfers. Uniek, omdat je door de interactie met anderen jouw inzichten leert om te zetten in nieuwe vaardigheden die leiden tot effectiever gedrag en betere resultaten.

DOELSTELLINGEN VAN DEZE WORKSHOP

Gedurende deze unieke tweedaagse leer je …
> je rol van interne adviseur te positioneren en naar meerwaarde te (laten) inschatten;
> de bedrijfsstrategie te vertalen naar een getunede HR-strategie;
> inzicht te verwerven in de verschillende elementen van het adviesproces;
> de stappen, de beïnvloeders, de weerstanden en de valkuilen en de gepaste strategieën te ontwikkelen om adequaat en resultaatgericht te adviseren;
> weerstand voor verandering om te buigen tot doelgericht resultaat;
> tal van hulpmiddelen, tools en technieken die uw effectiviteit – als interne adviesverlener – verhogen en leer je hoe je deze effectief in jouw omgeving kunt toepassen;
> je eigen competenties doorheen de tweedaagse training constant aan te scherpen en dit aan de hand van jouw eigen cases enerzijds, en real life input van je collega-deelnemers anderzijds.

Els Aelbrecht - Trainer IFBD
In deze werksessie maak ik van u een regisserende, proactieve & authentieke HR Business Partner. U leert de echte behoeftes van uw business en bouwt zo aan een high performance organisatie.

Els Aelbrecht - Trainer IFBD

Els Aelbrecht is actief als trainer, ICF-Professional Certified coach (PCC) en facilitator op het gebied van human resources, management en leadership, persoonlijke – en teamontwikkeling. Onder haar klanten rekent zij o.m.: Synergie Belgium, Real Dolmen, PNO Consultants, Patch Pharma, FOD Biza, NMBS, ING Belgium, UZ Brussel, KBC, … Zij studeerde Romaanse filologie (KU Leuven) en vulde dit verder aan met een Postgraduaat Media- en Informatiekunde (KU Leuven), een masterclass HRM (Vlerick Business School) en diverse coaching opleidingen in binnen- en buitenland. Bovendien is zij gecertificeerd trainer en coach in DISC-gedragsstijlen en Drijfveren en intervisiebegeleider. Na vele jaren ervaring in Sales, HR, training en coaching binnen de sector van HR dienstverlening startte Els in 2014 haar eigen bedrijf Consultea op van waaruit ze diverse opdrachten als HR-manager uitvoerde voor o.a. ING Belgium, Real Dolmen, … In 2015 sloot zij aan bij Notice The Difference!, een samenwerking van vijf gedreven professionals wiens ambitie het is om op heel eigen wijze organisaties in verandering zuurstof te geven.

Inhoudelijk zeer goed, lesgever met kennis, goede praktijkvoorbeelden en bruikbare tips!

Sandra, HR Business Partner

Ik heb nieuwe zaken geleerd, nieuwe inzichten gekregen. Leerrijk om in dialoog te treden met zowel ervaren experts als met collega's uit andere bedrijven.

Ilse, Talent Acquisition Officer

Positieve training, veel inzichten verworven in de rol van HR Business Partner. Ik had gevraagd naar tools en handvaten en kan hier nu duidelijk mee aan de slag. Er wordt gezorgd voor een vertrouwelijke leeromgeving met veel interactie. Bedankt voor de inzichten!

Ellen, HR Business Partner

Interactief, inspirerend, verhelderend, vleugje humor, heel veel praktische voorbeelden, motiverend, energiegevend ...

Vanessa, Business Partner
Neem voor meer informatie contact met ons op
Datum & locatie van geplande sessie(s):
Hou mij op de hoogte van nieuwe data
Kostprijs
Inschrijven Inschrijven * Per extra deelnemer aan een open, klassikaal leerprogramma ontvangt u 5% korting op het totaalbedrag met een maximum van 20% (= 5 deelnemers of meer).
Managen met tegenwind

Leren in deze complexe en onzekere tijden is een must. Daarom maakte het IFBD een unieke selectie uit haar totaalaanbod en bundelde deze in de brochure ‘Managen met Tegenwind’. Klik op de titel en download de brochure.

Binnen de acht fundamentele bouwstenen van een future proof manager en organisatie, selecteerden wij telkens vier essentiële én robuuste programma’s. Van strategie en leiderschap, over communicatie en finance, naar project management en HR tot sales en output …

Deze programma’s bezorgen u het noodzakelijke kompas en helpen u uw zeilen én die van uw team terug aan de wind te zetten.

 

Uw persoonlijk carrièrepad: waar staat u vandaag en waar wilt u morgen staan

Het IFBD ontwikkelde speciaal voor u deze unieke carrière-testen, waarbij u uw persoonlijk leer- en groeipad kunt vinden. Het IFBD adviseert zo welke training u vandaag én morgen nodig heeft om uw ambities te realiseren. Klik op het respectievelijke leerpad.  (6 minuten per test).

 

 

(Klik op één van deze groeipaden voor een ‘in depth self assessment’ en ontvang een gevalideerd testresultaat.)

Quinn Test: ontdek uw talent als business professional
Anderen bekeken ook
Writers academy Aanspreken? Gewoon doen! Aanspreken? Gewoon doen! Lees meer lees meer Human Resources & Arbeidsrecht Het grote blunderboek van het ontslagrecht Het grote blunderboek van het ontslagrecht Lees meer lees meer Strategie & innovatie Strategie = Executie Strategie = Executie Lees meer lees meer Strategie & innovatie Masterclass HR bij fusies en overnames Masterclass HR bij fusies en overnames Lees meer lees meer