Doe, dump of delegeer

ifbd-admin
Date 21/02/2022

Ken je dat ook? Op een prachtige dag rij je opgewekt en gemotiveerd naar je job, want vandaag zal je eindelijk je project kunnen afwerken. Had je gedacht … Voor je het goed en wel beseft, word je opgezogen door je mailbox en komen collega’s en je baas op je schouder kloppen om “dringende zaken” aan te pakken. Plots is het 15 uur en een uurtje later mag je nog opdraven voor een extra meeting. Op het eind van de dag rij je doodmoe en gefrustreerd naar huis: gewerkt als een gek, maar niet aan je eigen project …

Besef …

Dat jij de belangrijkste persoon in je eigen leven bent. Laat daarom je timing vooral niet door anderen beheersen. Alleen, hoe doe je dat?

Tijd voor actie!

In een fijne training gaat leiderschapsexpert Rik Moons met jou aan de slag om prioriteiten te stellen. Met een concreet stappenplan leer je delegeren én daar gericht over communiceren. Voorkom dat anderen hun ‘apen’ (problemen) op jouw schouders zetten en doe net het omgekeerde. Pff, alwéér een saaie training? Vergeet het: op een interactieve, ludieke en bijwijlen hilarische manier, met een hoofdrol voor apen en bananen, brengt Rik je de finesses van timemanagement en doelgericht delegeren bij.

Ok, en wat na de training?

Wedden dat je vanaf nu op een andere manier naar apen en bananen kijkt, mét binnenpretjes? En tegelijk beseft dat delegeren een leiderschapsstijl is die elke leidinggevende moet beheersen? Ga ervoor, zodat je je in de toekomst meer kunt concentreren op tactische en strategische activiteiten. Zowel jouw loopbaan als het bedrijf waarin je werkt, zullen daar gegarandeerd de vruchten van plukken.