Ik weet dat u liegt

Dirk
Date 07/09/2017

U PRAAT, LUISTERT EN OORDEELT DE GANSE DAG

Ook u communiceert uren per dag. U woont meetings bij, luistert naar medewerkers, neemt sollicitatiegesprekken af, krijgt leveranciers over de vloer of bezoekt zelf klanten, houdt functioneringsgesprekken, evalueert projecten samen met collega’s en managers, … Elke dag opnieuw neemt u beslissingen, in eerste instantie gebaseerd op wat u hoort, maar zelden op wat u ziet.

MAAR VERTELT IEDEREEN DE WAARHEID?

Weten of uw gesprekspartner al dan niet de waarheid spreekt, is bepalend voor uw beslissing. Heeft die sollicitant echt wel die ervaring die u zoekt? Is dit de beste prijs die uw leverancier u kan geven? Zijn die excuses van uw medewerker wel correct?

HERKEN LIEGSPOREN AAN DE HAND VAN MICRO-EXPRESSIES

Het onderkennen en herkennen van liegsporen aan de hand van micro-expressie is een unieke skill die tot voor kort het privilege was van organisaties als de FBI en de CIA. Deze micro-expressies zijn snelle oncontroleerbare expressies op het gezicht, die waardevolle informatie geven over hoe iemand zich echt voelt en wat iemand echt denkt. Deze micro-expressie is zichtbaar op het gezicht, maar verdwijnt ook weer. Razendsnel. Vandaag kunt u als business professional leren hoe deze gezichtsexpressies te lezen en te interpreteren om zo uw beslissingen beter te onderbouwen in uw dagelijkse opdracht als manager. Zo leert u de echte intenties én motivatie van uw gesprekspartner te doorgronden.

HERKEN EN INTERPRETEER EMOTIES

Voor u als professional is dit een absolute noodzaak. Heeft u te maken met weerstand, interesse, betrokkenheid of angst? Subtiele gezichtsexpressies geven u daar cruciale informatie over. Hoe staat een cliënt of medewerker tegenover uw standpunten, advies, coaching, product of beleid? Hoe opgetogen wordt er gereageerd op uw onderhandelingsvoorstel? Hoeveel ongenoegen is er in het team dat u aanstuurt? En spreekt die sollicitant echt wel de waarheid? Micro-expressies herkennen is onontbeerlijk bij elke interviewtechniek.

TOEPASBAAR BINNEN UW JOB

U leert cognitieve en emotionele sporen van leugens detecteren door het lezen van gezichten. U krijgt door het lezen van de micro-expressies de echte boodschap van uw gesprekspartner, ongeacht wat hij of zij vertelt. Als u de micro-expressies juist kunt interpreteren, weet u of uw gesprekspartner de waarheid spreekt. Bovendien leert u alles over verhoortechnieken en de psychologie van de leugen en de leugenaar.

GEEN HOLLYWOOD MAAR PURE WETENSCHAP

Deze training is 100% wetenschappelijk onderbouwd en valt terug op studies en onderzoeken gedaan door Prof. Paul Ekman en Prof. David Matsumoto. Samen ontwikkelden zij diverse tools die essentieel zijn om micro-expressies te herkennen. Gedurende deze training voorzien wij voor elke deelnemer twee tools: de MiX™ Comprehensive Micro Expression Training Tool en de SUBX™ Subtle Expression Tool, beide ontwikkeld door Prof. Matsumoto (gezamenlijke waarde +150€). Met behulp van computeranimaties kunt u zich na deze training verder bekwamen in micro-expressies. In Amerika worden deze oefeningen gebruikt om medewerkers van de CIA en FBI en psychiaters te trainen.