Lean & Agile HR Administratie

Dirk
Date 08/08/2018

HR-ADMINISTRATIE: MEER DAN OVERHEAD ALLEEN

Bedrijven focussen meer dan ooit op hun kernactiviteiten. Ook uw organisatie investeert liefst in projecten of processen die een directe bijdrage aan de ondernemingsstrategie leveren. Deze primaire processen zijn dan ook meestal tot in de puntjes georganiseerd en vaak naar de externe klant gericht. Maar de overhead of ondersteunende diensten krijgen minder aandacht en uiteraard steeds minder budget. Want hoewel zij indirect bepalend zijn voor het succes en de continuïteit van een organisatie, dragen zij niet direct bij tot het creëren van (financiële) waarde.

MAAR UW JOB WORDT STEEDS COMPLEXER

En toch moeten deze ondersteunende afdelingen, zoals bijvoorbeeld de personeelsdienst en de HR-administratie, steeds meer vragen beantwoorden en complexere problemen oplossen. En hiervoor krijgt u geen extra mankracht of extra tools aangeboden. Toch verwacht uw (interne) klant eenzelfde kwaliteit, service en flexibiliteit.

LEAN & AGILE IN HR

Het IFBD geeft u met deze opleiding een antwoord op de vraag hoe u de principes van Lean & Agility – ontworpen voor een productieomgeving – moet vertalen naar – en toepassen in de administratieve processen, die betrekking hebben op uw medewerkers. Op deze manier stoomt u uw afdeling klaar voor de uitdagingen van morgen. U leert hoe u uw HR-administratie efficiënter en effectiever organiseert, zodat deze maximale waarde kan creëren voor de business en hierbij een bewijs van kostencontrole kan voorleggen.

EEN DAG VOL LAAGHANGEND FRUIT

In deze workshop stellen wij de zin van HR-administratie niet in vraag. Integendeel, wij leren u hoe u uw dienstverlening naar uw interne klant drastisch kunt verbeteren door uw processen in vraag te stellen en een lean toolbox te gebruiken waarmee u zelf aan de slag kunt. Deze training zit vol laaghangend fruit en garandeert u dat u morgen beter werkt.