Van gelijk hebben naar gelijk krijgen

Dirk
Date 05/05/2019

OVERTUIGEN ZONDER MANIPULEREN

Elke dag opnieuw vecht u voor uw gelijk. U heeft extra budget of meer tijd nodig voor uw project. U wilt extra mensen voor uw afdeling. U wilt dat uw management niet alleen luistert naar -, maar ook gelooft in uw ideeën. U vecht om de gunst van uw klanten. U gelooft erin en weet dat het goed is voor uw organisatie. Maar gelooft uw gesprekspartner in uw gelijk? Manipuleren doet u niet … nooit. Maar overtuigen wel … altijd.


VAN GELIJK HEBBEN NAAR GELIJK KRIJGEN

Gelijk hebben is goed, gelijk krijgen is beter. Dat is geen kwestie van duwen en drammen. U hoeft echt niet 100 maal op diezelfde spijker te kloppen. Maar hoe pakt u dit concreet aan? Hoe overtuigt u de ander? Hoe overtroeft u de ander? Als u uw gesprekspartners goed inschat en een perfecte timing hebt met de juiste gesprekstechniek, stijgt de kans drastisch dat u finaal gelijk krijgt. Dit is net wat deze unieke dag u leert: hoe houdt u uw gesprekspartner in een verbale houdgreep?

GESPREKSTECHNIEKEN BLIJVEN EEN ONDERSCHATTE DISCIPLINE

Jammer dat vele leidinggevenden, project managers, directeuren, adviseurs, … het effectief gebruik van gesprekstechnieken onderschatten. Hierdoor blijven vergaderingen duren, worden beslissingen uitgesteld en budgetten niet of verkeerdelijk toegewezen, … Toch is er directe winst te vinden, waarbij u door slim argumenteren toch uw gelijk haalt. Deze dag leert u tientallen overtuigingstechnieken en –trucs zodat u sneller, makkelijker en vaker gelijk krijgt. U leert bovendien ook de slinkse en dirty tricks van het overtuigen te herkennen, zodat u zich kunt wapenen tegen manipulatief gedrag van de ander.

ER BESTAAT GEEN SCHRIFTELIJKE CURSUS ‘OVERTUIGEN’

Met deze training vergroot u uw verleidingskunst zonder manipuleren, maar wel met overtuigen. Alleen door de technieken te demonstreren en deze direct in te oefenen, wordt u een meesterlijk overtuiger. U oefent daarom in kleine groepjes met individuele cases. Doen, doen en doen. Het werkt.


IN WELKE SITUATIES HELPT DEZE TRAINING U?

> U wilt beter voorbereid belangrijke gesprekken ingaan;
> U wilt een groter repertoire aan gesprekstechnieken;
> U wilt beter omgaan met weerstand;
> U wilt sneller leren schakelen in lastige gesprekken.